Globala perspektivet i fokus under årets TEDxAlmedalen

För tredje året i rad arrangerar Twingly tillsammans med Greatness PR eventet TEDxAlmedalen. Årets tema är The world is getting better och eventet kommer att äga rum som ett midnattsseminarium den 5 juli i Visby.

Arrangörerna vill ännu inte avslöja vilka som kommer att tala under evenemanget, men gällande valet av tema menar [[Anton Johansson]] från Twingly att det kan bidra till en inspirerande nutidsanalys i en framtidskontext.

- Almedalsveckan handlar i mångt och mycket om att diskutera problem och vad man borde göra i framtiden. The world is getting better blev därför ett bra tema som visar vilka framsteg vi trots allt gör och varför, säger Anton Johansson.

Han menar att Almedalsveckan är ett bra sammanhang att koppla till TEDx-konceptet, inte minst för att det finns väldigt många duktiga människor samlade på samma plats under samma vecka.

- Man ska inte underskatta kraften i att samla dessa människor i en opolitisk, insiktsfull och inspirerande miljö. Vi hoppas TEDxAlmedalen kommer inge visst hopp mitt i allt kaos av åsikter, säger Anton Johansson.

Kommentera