Kora årets Almedalsbloggare

I samarbete med Bloggplats H12, Twingly och Politometern.se, utser Makthavare.se i sommar för första gången Årets Almedalsbloggare.

Detta hedersamma pris kommer att gå till den bloggare som bidragit mest till Almedalsveckan genom bevakning, fördjupning, att uppmärksamma en viss fråga eller helt enkelt stått för de bästa texterna. Även bevakning inför Almedalen kan vägas in i bedömningen. Priset består av champagne, ett imponerande diplom, en digital medalj att sätta på sin blogg samt förstås ära och berömmelse. Vi kommer även att utse en två och en trea till prispallen.

I juryn sitter Makthavare.se:s chefredaktör [[Jonas Morian]], [[Martina Lind]] från Politometern, [[Anton Johansson]] från Twingly och [[Karin Bäcklund]] från Bloggplats H12.

Juryn tar emot nomineringar, men söker även på egen hand.

Förra året bloggade hundratals personer från Almedalsveckan. Bakgrunden till priset är insikten om att den alternativa bevakningen ofta är den bästa i Almedalen. Instiftarna av priset vill uppmärksamma de som följer Almedalen på ett mer personligt, åsiktsdrivet, nischat eller passionerat sätt – och uppmuntra ännu mer och ännu bättre bloggbevakning.

Prisutdelningen sker på fredag den 8 juli kl. 14.00 på Hästgatan 12.

Läs mer om detta på Almegabloggen, Dagens Media, samt på Martina Linds och Anton Johanssons bloggar.

Kommentera