Nominerade till Hetast i Almedalen

Vårdförbundet, Feministiskt initiativ, Frälsningsarmén, [[Brit Stakston]] och Fokus Almedalsapp till mobiltellefoner är de nominerade till pr-byrån Westanders pris Hetast i Almedalen. Det beslutade juryn vid sitt nomineringsmöte på torsdagsförmiddagen.

Vem lyckades bäst med att få ut sitt budskap under årets Almedalsvecka? Vad blev veckans samtalsämne och vilken fråga dominerade i traditionella och sociala medier? Westanders årliga pris Hetast i Almedalen delas ut under fredagen av en jury med ledamöter från ideella organisationer, medier och näringsliv.

Nominerade till priset Hetast i Almedalen:
Vårdförbundet
Feministiskt initiativ
Frälsningsarmén
Brit Stakston
Appen

Tid och plats för prisutdelning:
Fredag den 9 juli klockan 9.30 i sal D20, Högskolan på Gotland, Visby.

Juryledamöter:
[[Claes Nyberg]], presschef Lärarförbundet
[[Helena Fornstedt]], informationsdirektör Statoil
[[Helene Sigfridsson]], generalsekreterare Makalösa föräldrar
[[Rolf van den Brink]], journalist Dagens Opinion

Förra året utsågs organisationen Rättvisemärkt till Hetast i Almedalen. Genom att låta besökare trycka tröjor med individuell text lyckades organisationen bäst av alla med att få ut sitt budskap bland de många besökarna. Kallast i Almedalen var det svenska ordförandeskapet i EU, som lyste med sin frånvaro under premiärveckan.

Kommentera