Varnar för s-regering

Skattebetalarnas förening menar att socialdemokraterna 1994 mörkade sina planerade skattehöjningar – och varnar för att det kan bli verklighet igen.

I en rapport man tänkt presentera i Almedalen sägs att i valrörelsen 1994 gick [[Mona Sahlin]] till hårt angrepp mot dem som påstod att s ville höja skatterna kraftigt. Det var ”ren och skär lögn” och ”skrämselpropaganda”, enligt Sahlin – uppger Skattebetalarna. Men efter valet ska s-regeringen ha höjt skatterna mer än tio gånger så mycket som man lovat.

”Vad kan tänkas hända efter höstens val?”, undrar man.

I det seminarium man arrangerar medverkar bland andra [[Gunnar Andrén]] (fp), [[Gunnar Axén]] (m), [[Ali Esbati]] (v), [[Dick Kling]] (nationalekonom och styrelseordförande i Skattebetalarnas förening) samt [[PJ Anders Linder]] (politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet).

Nedan en ”trailer” för seminariet:

Kommentera