Fem Piratbloggar på topp-tio av Sveriges mest inflytelserika bloggar

Opassande-Emma i topp, och endast en alliansblogg i ledningen. Den fullständiga listan av de mest inflytelserika bloggarna är här.

Opassande-Emma, [[Rick Falkvinge]], Piratpartiet Nyheter,[[ Christian Engström]] och [[Oscar Swartz]], alla har de placerat sig i toppen av Politometerns rankning av de mest inflytelserika bloggarna. [[Mary X Jensen]] är enda alliansbloggare i toppen, som annars har två vänsterpartister (Jinge och [[Ali Esbati]]) samt två socialdemokrater (Kulturbloggen och [[Peter Andersson]]). [[Fredrick Federley]] har högst rankade Centerbloggen på plats 15, följt av folkpartisten [[Mark Klamberg]] på plats 16. För att hitta Kristdemokraterna behöver man gå långt ner på listan, först på plats nummer 140 kommer [[Peter Soilander]]. För Miljöpartiet går det lite bättre, [[Maria Ferm]] placerar sig på nummer 27.

För ytterligare analys och tips till partierna, läs Martina Linds blogg.

Kommentera