Makthavare.se och Fokus.se årets digitala tidskrift

[UPPDATERAD] Makthavare.se och Fokus.se har på Tidskriftsgalan i tuff konkurrens utsetts till ”Årets tidskrift inom området digitala medier”.

Juryns motivering lyder: Årets vinnare inom kategorin digitala medier har visat på nya sätt att utveckla journalistiken på nätet. På ett självklart sätt använder man sig av webbens möjligheter och fördelar. Redaktionen gör dessutom jobbet på ett både lättsamt och insiktsfullt sätt och hela tiden med ett starkt fokus på det granskande och fördjupande journalistiska uppdrag som man har gjort till sitt kännemärke. Priset för Årets tidskrift inom området digitala medier går till Fokus.se/Makthavare.se.

Läs gärna [[Martin Ahlquist|Martin Ahlquists]] kommentar till vad han betecknar som ”ett otroligt välförtjänt pris”. De han framhäver bör hyllas är Fokus ”geniala webproducent [[Jonatan Freid]]”, ”kluriga webredaktör [[Linda Eriksson]]”, samt ”hela det otroliga gänget bakom makthavare.se” – och givetvis Fokus redaktion ”som med glädje och entusiasm bidrar till att lyfta Fokus på nätet”.

Kommentera