Politikerna som är hetast på Stureplan

[[Leif Pagrotsky]] är ”ohotad etta”, tätt följd av [[Fredrick Federley]] (c) och [[Nyamko Sabuni]] (fp), vad gäller att ragga väljare ute på Stureplan bland den så kallade väljargruppen kändisminglare. 

Det är vimmelsajten [[Stureplan.se]] som listar ”De 10 mest kändisfestande politikerna”. Detta med tanke på de senaste skriverierna om socialdemokraternas partiledare [[Mona Sahlin]] och hennes relation till och festande med festfixaren [[Micael Bindefeld]].

Sahlin återfinns för övrigt på plats sju. Motiveringen lyder:

”Mycket kan sägas om Mona Sahlin, men det är inte den här listans jobb. Här konstaterar vi istället att hon har oväntat god smak när det gäller festtillfällen och prioriterar ett mindre antal riktigt bra fester framför flera Ice Age 16-premiärer. Klart mer Stureplanskompatibel än Reinfeldt, åtminstone till personligheten sett.”

På listan finns även bland annat moderaternas spinndoktor och partisektererare [[Per Schlingmann]] och kulturministern [[Lena Adelsohn-Liljeroth]] med. Även partiledaren [[Göran Hägglund]] har kvalificerat in sig. Han har enligt vimmelsajten både ”looks och social talang nog att bli ett riktigt premiärlejon”.

Kommentera