…och de nominerade är:

Vi har tidigare uppmärksammat att [[Villaägarna]] och [[Pronto]] tagit in nomineringar av årets opinionsbildare. Man har nu valt ut de 30 personer vars ”kursutveckling och totala värden” besökarna i Almedalen kan påverka ”i realtid”.

Och de nominerade är:

A M Corazza Bildt AMBI
Anna Serner ANSE
Alice Bah Kuhnke ALKU
Charlie Weimers CHWE
Christian Ekström CHEK
Elias Wästberg ELWÄ
Emma Stark EMST
Erik Zsiga ERZS
Eva Nordmark EVNO
Fredrik Andersson FRAN
Helene Sigfridsson HESI
Henrik Alexandersson HEAL
Henrik von Sydow HESY
Ida Gabrielsson IDGA
Johnny Munkhammar JOMU
Jytte Guteland JYGU
Magnus Andersson MAAN
Maria Ferm MAFE
Maria Rankka MARA
Mattias Rådström MARÅ
Niclas Lövkvist NILÖ
Niklas Wykman NIWY
Robert Damberg RODA
Robert Gidehag ROGI
Rasmus Fleischer RAFL
Signhild Arnegård SIAR
Stefan Stern STST
Stina Morian STMO
Thomas Idergard THID
Wanja Lundby-Wedin WAWE

Samtliga noteras på söndag klockan 10.00 till ett värde av 1500 SEK och ett köp höjer värdet med 50 SEK och ett sälj sänker det med 50 SEK. Värdena är fiktiva och handel sker genom sms som kostar som ett vanligt meddelande.

Dagligen redovisas sedan kursraketer, kursfall samt vinnare och förlorare på TV4:s text-tv sid 777, på www.almedalsindex.se och via mobil.almedalsindex.se. Den slutliga vinnaren är den som på lördag den 4/7 klockan 12.00 har högst värde.

Trackbacks

  1. [...] har dragit igång en nomineringsprocess för årets opinionsbildare, och har nu kommit fram till 30 namn där jag är en av de nominerade. Så här beskriver makthavare.se det: Samtliga noteras på [...]

  2. [...] Där går det att via sms rösta på mig (eller någon annan).Så här skriver makthavare.se om det:Samtliga noteras på söndag klockan 10.00 till ett värde av 1500 SEK och ett köp höjer [...]

Kommentera